Helgpyssel

Titta mamma! En vacker dag som man brukar säga… :-)

20120723-000750.jpg

4 Responses to Helgpyssel

  1. Hej Emelie! Betyder bilden och din kommentar att du har gjiort armbandet själv? HGrattis i så fall! Jag följer med spänning din blogg och ser alla äventyr du är ute på. Jonathan och familj och jag besökte ett jättestort dammbygge i Portugal! Där skulle du ha varit med! Kram, Kicki

    • Jajamensan, armbandet har jag gjort själv! Har ett till på gång också, men jag var visst tvungen att lära mig sticka raggsockor först. Jag har ju goda föregångare i släkten både vad det gäller tenntråd och sockstickning så det gäller bara att hänga på!

  2. Hej Emelie! Du är jätteduktig!!!! Nu har ju du inga julklappsproblem de närmastye åren. Armband och sockar blir toppen! Om du vill pröva andra färdigheter så kan jag också makramé, textilt collage och hjälpligt amatörmässigt akvarellmålning. Utmaningar!!!!!!
    Kram! Imorgon far jag till Kreta för att jobba igång tänkarhjärnan efter en urlång ledighet! Kicki

  3. Jag visste väl att du också har en ”hantverksådra” i ditt blod. Så fint du gjort. Som Kicki skrev så finns det många som skulle uppskatta såna presenter (sockar stickar jag själv).