Utsikt

Att byta rosthögen vid Väsby station mot den här utsikten från sovrummet skadar ju inte!

20120229-093551.jpg

2 Responses to Utsikt

  1. Och vet du vad, fick höra igår att rosthögen ska dekoreras och ett stort M ska monteras på fasaden (för Messingen) men eftersom de sköna typerna som är kreatörerna tyckte att M:et skulle vara gult så kan man bara gissa hur länge det dröjer innan Messinghuset får ett helt annat namn. Härlig utsikt, och långt ser du också. Ser fram emot fler rapporter under dagen.

  2. Rosthögen ska dekoreras med ett vackert M. Gissa vilken färg som är föreslagen? Samma som ett annat känt företag nere vid rondellen har. Hur tänkte man här? Inte kommer det att kallas Messinghuset utan någon helt annat, kanske McFilial.
    Fin utsikt du har. Inte helt fel. Väntar på bilder från dagens äventyr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>