Snö!

Här har det snöat i princip varje dag den senaste veckan, vintern är här för att stanna!

20131027-083956.jpg

20131027-084035.jpg

Hade vägarna förbi Helsingfors i veckan, där var bladen fortfarande gröna men blåsigt.

Förra helgen var det LK-fest, vi firade den nya huvudnivån i Malmbergsgruvan, M1250! Festen var i sporthallen i Malmberget och besöktes av bland annat Darin. Själv var jag mer intresserad av flipperspelen och Ruben var mycket nöjd med maten. :-)

20131027-084600.jpg

20131027-084611.jpg

2 Responses to Snö!

  1. Vilken tur att man kan ha olika intressen!

  2. Barbro Östling

    Jag måtte vara norrbottning långt ner i djupet. För mig är det mer normalt med snö den här tiden på året än att inte ha snö. Jag envisas att klä mig för kyla och håller på att svettas ihjäl när jag kommer ut och det är 14 plusgrader. Jag tar också med mig vantar vart än jag går, men de kommer sällan till användning. Gläd dig åt att det blir ljusare ute när snön ligger. Det här kolsvarta höstmörkret gör mig bara nedstämd. Mera ljus åt folket!!!
    Kram till dig i snön, gudmor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>